New announcement. Learn more

De diamant van discipelschap is een project dat bedoeld is als hulp voor de kerk. De materialen en tools die er nu zijn zijn met dat doel gemaakt, maar het is nog lang niet klaar. 

Zoals een diamant vele facetten heeft mogen er bij deze diamant ook nog vele facetten bijkomen.

Dit project is een project waarbij ik je bij wil uitnodigen om mee te doen. Ik geloof in co-creatie. Samen bouwen, samen delen, van elkaar leren. Ik nodig je concreet uit om op de volgende manieren mee te werken:

  • Geef je feedback op wat er nu is. Wat heeft je geholpen, wat spreekt je aan, waar zie je beweging, waar zie je zegen. Deel je ervaring en laat anderen meegenieten. Uiteraard staan we ook erg open voor wat je mist, wat beter kan, enz. Samen kunnen we het uitbouwen tot iets dat tot zegen mag zijn voor heel veel kerken en gemeenten.
  • Help mee verder te bouwen op wat er nu is. Schrijf mee aan het boek, presenteer een case studie - hoe heb jij het in de praktijk gebracht. Tips en tricks. Artikelen. Verdieping op bepaalde vlakken. Zoals een diamand geslepen moet worden willen we dat ook bij dit project doen.

Wij hebben de wijsheid niet in pacht en hebben ook die illusie niet. We denken alleen dat we een framework hebben wat tot hulp kan zijn. We hebben ons best gedaan het gemakkelijk beschikbaar te stellen zodat je ermee aan de slag kan in jou omgeving. Maar met jou input en ervaring kan het nog beter worden en tot nog meer zegen zijn.

Stap in en doe mee

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT